Torsk med kremet fennikel

Torsk med kremet fennikel og sellerirot💚🐟

 

Her startet jeg med den kremede fennikelen og selleriroten.

 

Du trenger:

1 fennikel

1/2 sellerirot

hvitvin

fløte

poteter

Kalkunbacon

 

Legg finstrimlet fennikel og sellerirot i en kasserolle, hell på hvitvin til det dekker, kok inn til aldente (tyggemotstand) og til vinen er redusert til ca halve. Tilsett fløte og kok inn til det tykner. Smak til med salt og pepper.

Her bare føler du deg frem med mengdene hvitvin og fløte🌿

 

Kok poteter. Salte og peppre torsken og legg den i ildfast form i ovn på 200 gr i 10-12 min. Følg med.

 

Stek bacon, her kalkunbacon. 

 

Press poteter gjennom en potet/rotmospresser el stamp de lett. 

Legg opp som på bildet. Dryss over finhakkede urter etter smak, her ble det persille🌿

 

Det ble en deilig torskemiddag, som passer godt til hvit fisk generelt💚🐟💚

#fisk #torsk #fennikkel #middag

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg