Torsk med kremet fennikel og sellerirot💚🐟
Her startet jeg med den kremede fennikelen og selleriroten.
Du trenger:
1 fennikel
1/2 sellerirot
hvitvin
fløte
poteter
Kalkunbacon
Legg finstrimlet fennikel og sellerirot i en kasserolle, hell på hvitvin til det dekker, kok inn til aldente (tyggemotstand) og til vinen er redusert til ca halve. Tilsett fløte og kok inn til det tykner. Smak til med salt og pepper.
Her bare føler du deg frem med mengdene hvitvin og fløte🌿
Kok poteter. Salte og peppre torsken og legg den i ildfast form i ovn på 200 gr i 10-12 min. Følg med.
Stek bacon, her kalkunbacon.
Press poteter gjennom en potet/rotmospresser el stamp de lett.
Legg opp som på bildet. Dryss over finhakkede urter etter smak, her ble det persille🌿
Det ble en deilig torskemiddag, som passer godt til hvit fisk generelt💚🐟💚
#fisk #torsk #fennikkel #middag
Så godt ut 🙂
Vanessa: Tusen takk, kjempekoselig å høre.