Grove fiskekaker 💙

 

 

Husets fiskekaker av Lange og Lyr💙

 

 

1 1/2 kg lange

1/2 kg lyr

1 løk

2 charlottløk

2 fedd hvitløk

5 ss finhakket persille

3 stk vårløk( kun det hvite)

4 egg

4 ts salt

3 ts finmalt sort pepper

2 ts malt muskatnøtt

4 ss potetmel

1/2 liter helmelk

 

Del opp all løken og kjør den i foodprosessor

Tilsett litt av den rensede fisken og kjør til ønsket konsistens

Ha fisken og løken over i en kjøkkenmaskin, fortsett og kjøre fisk i foodprosessor, litt og litt, og ha det over i kjøkkenmaskin

 

Tilsett salt, potetmel, krydder, melk og egg og bland godt

Rør inn persille og det grønne på vårløken

Prøvestek i nøytral olje og tilsett litt smør

Juster med salt, krydder og event stivelse

Stek de gyllenbrune i 2-3 min på hver side, trykk de litt forsiktig ned med stekespade, og nyt💙

Brosme er også deilig i disse fiskekakene i stedet for lange, torsk i stedet for lyr, her velger en etter tilgjengelighet og det en får på kroken😊

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg