Kremet paprikasaus med rosmarin Fjellheim

Kremet paprikasaus med rosmarin Fjellheim 

 

1 rød paprika

2 stk brent paprika fra glass

1/2 løk

1 fedd hvitløk

1 kvast rosmarin

4 dl grønnsakskraft el buljong

1 dl fløte

50 gr smør 

 

Hakk paprika, løk og hvitløk.

Surr de myke i olivenolje sammen med rosmarin.

Tilsett kraft og la alt småkoke i ca 10 min.

 

Kjør alt med stavmixer el i blender.

Sil godt og trykk ned i silen med skje tilbake i kjelen.

 

Ha i fløten og la sausen koke seg litt inn.

Rett før servering monteres smøret inn i terninger, la sausen bli varm og tykk, men ikke kok den etter at smøret er rørt inn.

 

Smak til med pepper og event salt.

 

Nydelig til lam, kylling, fjørfe og hvit fisk ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg