Tips til terte💚

Terte i mage og hjerte❤️

 

Med en herlig fangst sjampinjonger brukte vi det vi hadde på hytta og etter inspirasjon fra et magasin ble det terte: 

Legg 3 butterdeigplater inntil hverandre på bakepapir. 

Mens de tines stekes sopp og rødløk med rosmarin og timian. 

Så kjevles butterdeigen til et rektangel og kantene rulles/brettes litt inn. 

Legg på sopp og løk, og fordel squash i tynne skiver, fast chevre, oliven og urter på toppen. 

 

Stek på 200 gr varmluft til den er gylden og krispy i deigen. 

 

Drissle over honning el sirup, her brukte vi hyttas hjemmelagde mjødurtsirup på😊

 

Dette ble nydelig💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg