Squashkaker karbonader og bygotto, byggryn💚

Squash, sguashkaker, karbonader :

 

1 liter revet squash saltes og vries fri for veske etter 1/2 time.

 

Ha squashen i en bolle og tilsett:

1 revet sjalottløk  el annen løk

3 egg

3 ss mel

2 dl revet parmesan

finhakket persille

litt malt muskatnøtt,

pepper og om du vil, litt kayennepepper.

 

Sett over en panne med smør og olivenolje

 

Rør godt og legg røren i varm panne med en spiseskje og stek de gyldne.

 

Byggotti :

Surr 2 dl byggryn og 2 fedd knust hvitløk i olje,

tilsett 5 dl kraft/buljong, og 1 laurbærblad  og kok  ca 1/2 time.

 

Sil av veske om nødvendig, rør inn litt cremefraiche/ fløte og parmesan, ha i en smørklatt om du vil.

 

Tilsett vårløk, persille, el andre urter.

 

Server gjerne med aspargesbønner som her😊

Disse kan gjerne lages med grovere mel, el havregryn og mel 50/50

 

Deilig mat som har vært fast innslag i heimen i 20 år, minst 💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg