Couscous og gryte. Vegetar.

Grønsaksgryte og couscous med smak av Afrika:

 

Surr:

1 løk

3 fedd hvitløk

2 cm frisk ingefær i god olivenolje

Tilsett 1  aubergine og

squash delt i treninger

1 boks hermetiske tomater

 

Ha i en blanding av:

1-2 ts malt cumin

koriander

paprikapulver

chilipulver

kanel

karrykrydder.

 

Bland krydderet godt inn og tilsett herm tomater, fyll halve den tomme tomatboksen med vann og ha over i gryten.

La den putre i ca 1/2 time og smak til med salt og pepper.

 

Couscous :

Grønnsaksbuljong

cashewnøtter

2 -3 ss rosiner

sitronsaft av 1/2 sitron

Kok opp buljong og tilsett couscous i en kjele.

Sett kjelen til side, når couscousen er klar tilsettes cashewnøtter, rosiner og sitronsaft.

 

PS: følg pakkens anvisning i forhold til porsjonering.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg