Helstekt kylling, en alt i ett middag.

Helstekt kylling.

Kan det stort enklere bli?

Her tok jeg og la poteter og grønnsaker i langpanne og vendte de i olivenolje, salt og pepper.

6 mandelpoteter poteter i båter

1 rød paprika 

1 grønn paprika i skiver

1 fennikel i skiver

1 løk i båter

10 fedd hele hvitløksfedd

1 økologisk sitron i skiver

2 dl fløte

finhakket bladpersille

 

Del opp kyllingen som på bildet og gni den inn med salt, pepper, paprikapulver, gjerne røkt og olivenolje.

 

Legg kyllingen på rist og stek over formen på ca 150 gr til det kommer klar saft fra lårbeinet. 

Det tar ca 1-1 1/2 time i vår ovn.

 

Hell 2 dl fløte over formen på slutten. 

Da har du saus og alt i ett.

Dryss over finhakket persille og nyt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg