Lam med couscous, rotfrukt og chevre.

Tid for lam. 

 

Det er ikke bare fårikål som hører høsten til, det er også lam i menge varianter. 

 

Her med :

persillerot

sellerirot

gulbete

rødbete

polkabete skåret i tynne skiver, vendt i salt, pepper, honning og litt olivenolje, ovnsbakt på 200 gr til møre og litt gyldne. 

 

Couscous er trukket i kyllingkraft og tilsatt paprikapulver, malt cumin, korianderfrø og kajennepepper. 

 

Stekt lammekotelett krydret med salt, pepper og paprikapulver. Legg opp og topp gjerne med chevre el feta🍂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg