Pizza med norsk vri, skogens grøde og speltmel🍂

Pizza med skogens gleder:

 

Pizzabunn:

7 dl speltmel

3 1/2 dl vann

1/2 dl olivenolje

1 ts salt

25 gr tørrgjær

 

Bland alt det tørre og rør inn litt over lunkent vann og olivenolje.

Hev i ca 1 time.

 

Stek :

5 skiver bacon, her kalkunbacon

1/2 purre

2 sjalottløk 

Ta det ut av pannen og stek sopp, her ble det traktkantarell og steinsopp.

Bruk litt smør og olivenolje til steking.

 

Smør ca 1 dl rømme utover pizzabunnen og legg på ingrediensene lagvis med ost. 

Brukte lokalost fra Langesund ostemakeri her.

Cheddar, gulost el chevre går fint, ta det du vil.

 

Lag en dressing av: 

1 dl rømme og 1 ss rognebærgelé som her, el bruk tyttebærsyltetøy. 

 

Topp pizzaen med dressingen og nyt🍕🍕🍕

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg