Fusjon i kjøkkenet.

 

 

Fusjon med mat fra hav og land

Kamskjell, kylling og puré av rotfrukter og beter.

Puré av beter og rotfrukter fra grønnsaksdisken:

Legg til side noen av de fineste betene og del de rå i tynne skiver, tørk de godt og fritter i god olje. Legg de på papir og dryss over litt salt.

 

Resten av pakken med beter og rotfrukt, ble delt i små biter lagt i en ildfast form, og blandet med litt:

olivenolje 

paprikapulver 

røkt paprikapulver 

gurkemeie

salt

pepper

 

Krydret 2 store kyllingfileter fra Holte gård med salt og pepper og stekte de over formen på 180 gr i 20-30 min.

 

Mens kyllingen hvilte kjørte jeg grønnsakene til en puré og tilsatte litt limejucie og smør.

Stek kamskjell, legg puré, kylling og betene opp som på bildet, med litt rømme og gjerne spirer på.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg