Â
Kirsten Huttenmeier’s beste fiskerett:
1 1/4 kg hvit fiskefilet legges i en ildfast form.
Dryss over litt salt og pepper og saften av 1/2 sitron.
Formen dekkes med folie og settes i ovn pĂĄ 225 gr i 10-12 min.
Ta ut formen og hell kraften i en kjele.
Bland inn 1 tube rekeost( opprinlig sjampingjongost, men får ikke tak i det her) 2 dl fløte og resten av sitronen.
Sausen jevnes med 1-2 ss mel som piskes inn før sausen helles over fisken.
Ha sĂĄ over en boks sjampingjong, el reker som vi bruker hos oss noen ganger, og sett formen i ovnen i 10 min til pĂĄ 200 gr.
Dette kan gjøres når det passer og er super mat å lage på forhånd om en skal ha gjester.
Serveres med poteter og erter, en grønn salat el gulrøtter.
Dette er en favoritt i heimen gjennom 20 ĂĄr pluss, og barna elsker den.