Fiskeform fra Skagen đź’™

 

Kirsten Huttenmeier’s beste fiskerett:

1 1/4 kg hvit fiskefilet legges i en ildfast form.

Dryss over litt salt og pepper og saften av 1/2 sitron.

Formen dekkes med folie og settes i ovn pĂĄ 225 gr i 10-12 min.

Ta ut formen og hell kraften i en kjele.

Bland inn 1 tube rekeost( opprinlig sjampingjongost, men får ikke tak i det her) 2 dl fløte og resten av sitronen.

Sausen jevnes med 1-2 ss mel som piskes inn før sausen helles over fisken.

Ha sĂĄ over en boks sjampingjong, el reker som vi bruker hos oss noen ganger, og sett formen i ovnen i 10 min til pĂĄ 200 gr.

Dette kan gjøres når det passer og er super mat å lage på forhånd om en skal ha gjester.

Serveres med poteter og erter, en grønn salat el gulrøtter.

Dette er en favoritt i heimen gjennom 20 ĂĄr pluss, og barna elsker den.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver pĂĄ nett.

Siste innlegg