Risotto med artisjokk 💚

Artisjokkrisotto : 

1 finhakket løk

2 fedd knust hvitløk

1 boks artisjokkhjerter 

1 liten pose selskaperter 

persille 

2 ss olivenolje

2 dl hvitvin

aborioris

2 dl revet parmesan 

Surr løk og hvitløk blankt i olje.

Tilsett artisjokk og ha i hvitvin, la det småputre.

Ha i ertene tilslutt .

Aborioris ble surret i olje og spedd og rørt med hønsebuljong til passe aldente( tyggemostand) og kremet, litt fuktig konsistens. Deretter haes reven parmesan i før den blandes med  artisjokkgryten. 

Tilslutt toppes den med finhakket persille, parmesanskiver og god extravirgin olivenolje.

Gryten er nok til 4 personer, følg anvisning på risen du bruker i forhold til hvor mange dere er.

#risotto#artisjokk#artisjokkrisott

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg