Varmrøkt sik eller makrell, tips til tilbehør💙

 

 

 

 

 

 

Et tips til deilig fiskemiddag

Røkt sik er nydelig, her varmrøkt.

I sesongen fisker og varmrøyker vi mye egenfisket makrell.

Da bruker vi også dette tilbehøret innimellom.

Mat i sesong, kortreiste norske friske råvarer, eller egendyrket.

Kan det bedre bli?

Her lager du vanlig hvitssaus og tilsetter sennep, urter og gressløk.

Vi brukte estragon, dill, persille og gressløk.

Smak til med pepperrot om du ønsker, og gjerne litt sitronsaft i tillegg til salt og pepper.

Server med norske nypoteter og grønn asparges.

Oppskrift på hvitsaus i søkefelt 😊

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg