Kålruletter på asiatisk vis.
Bland:
1 pk kyllingkjøttdeig
1/2 ts salt, liten
1 egg
1/2 ts pepper
1 ss revet frisk ingefær
1 finhakket rød chili
1 revet hvitløksfedd/båt
1 hakket vårløk, kun det hvite
Spar litt av chilien til dipsausen
Dippsaus:
5 ss soyasaus
2 ss Hoisinsaus
Saften av 1 lime
Revet frisk ingefær
Resten av chilien
Smak til og dobble, tripple gjerne etter hvor mange dere er.
Trekk nykål i kokende vann, ta av blader og fjern stilken.
Legg på kyllingen og rull som en vårrull
Legg de tett i ildfast form, pensle med litt av dippen.
Ha litt vann i formen og dekk med folie.
La de stå i ca 20 min på 180 gr.
Du kan gjerne bruke en steamer.
Her servert med quinoa, dippen, bønnespirer, ristede sorte og lyse sesamfrø, frisk koriander og grønn vårløk.
Kok quinoa etter anvisning på pakka.
Nyt, dette smakte🥰