Kålruletter med asiatisk vri💚

Kålruletter på asiatisk vis.

 

Bland:

1 pk kyllingkjøttdeig

1/2 ts salt, liten

1 egg

1/2 ts pepper

1 ss revet frisk ingefær

1 finhakket rød chili

1 revet hvitløksfedd/båt

1 hakket vårløk, kun det hvite

Spar litt av chilien til dipsausen

 

 

Dippsaus:

5 ss soyasaus

2 ss Hoisinsaus

Saften av 1 lime

Revet frisk ingefær

Resten av chilien

Smak til og dobble, tripple gjerne etter hvor mange dere er.

 

 

Trekk nykål i kokende vann, ta av blader og fjern stilken.

Legg på kyllingen og rull som en vårrull

Legg de tett i ildfast form, pensle med litt av dippen.

Ha litt vann i formen og dekk med folie.

La de stå i ca 20 min på 180 gr.

Du kan gjerne bruke en steamer.

 

 

Her servert med quinoa, dippen, bønnespirer, ristede sorte og lyse sesamfrø, frisk koriander og grønn vårløk.

Kok quinoa etter anvisning på pakka.

Nyt, dette smakte🥰

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg