Pasta vongole og cannolicchi 💙

Pasta vongole og cannolicchi 🐚🐚🐚

Pasta vongole, cannolicchi, muslinger og knivskjell: 

Her lagde jeg en tomatsaus av:

12 soltørkede tomater

10 aromatomater

1 boks hermetiske tomater

1 ss tomatpure

1 ss brunt sukker

2 fedd hvitløk

1 hel rød chili

1 dl olivenolje

1 dl vann

2-3 dl tørr hvitvin

3 sjalottløk 

persille 

Surr løk, hvitløk og chili i oljen, tilsett tomatpuré, sukker og tilslutt tomatene og la alt småputre i 1 time.

Kjør sausen  i foodprosessor og sil sausen. 

Surr 3 hakkede sjalottløk og en bundt finhakket persille i god olivenolje og tilsett hvitvin, ha i tomatsausen. 

Når det putrer haes skjellene i, kast de som ikke åpner seg. 

Kok pasta linguine og vend pastaen i skjellene med litt av kokevannet. 

Topp med finhakket persille og gjerne som her, litt Salsa Verde, vi hadde husets grønne saus stående og det ble nydelig på denne retten🐚🐚🐚

Sjømat smaker hele året.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg