Noe av det enkleste er ofte det beste:
Kyllinglår over grønt i form:
Del opp :
1 persillerot
1/2 sellerirot
3 gulrøtter
1 purre
5 poteter
og ha i formen med hele hvitløksfedd og sitronskiver.
Vend i litt olje, sitronsaft, salt og pepper.
Gni inn lårene med salt, pepper, cayennepepper og paprikapulver.
Stek i ovn på ca 200 gr i 20-30 min.
Lag stuet spinat:
Surr litt hvitløk i olivenolje, tilsett ca 2 dl fløte, litt kyllingfond, revet muskatnøtt og sitronsaft
Hakk i liten pakke frossen halvtint spinat og legg den i kjelen med fløten.
Kok den litt og smak til med salt, muskat og sitron.
Legg opp og nyt en lettvin middag.
Du beregner kylling ut fra hvor mange dere er.
Middagen smaker ekstra godt etter en tur i det fri☀️
0 kommentarer