Reinsdyrskav i salat med rømme og tyttebær. En lett rett å lage💚

Reinskavsalat:

 

1 pk reinskav

6 sjampingjong el sopp fra skogen

1 rødløk

3 knuste enebær

1 isbergersalat

2 dl rømme el lettrømme

tyttebærsyltetøy

pitabrød

chevre

 

Brun kjøttet og soppen, krydre med enebær salt og pepper .

Del opp salaten og rødløk i strimler og tynne løkringer.

Bland alle ingrediensene i en bolle.

Bland rømme og tyttebær og vend inn med ingrediensene.

Legg opp og pynt med rømme og tyttebær på toppen.

Her servert med pitabrød varmet i ovn med litt gresk chevre i.

Lettvint og kjempegodt som middag el om du vil gjøre litt ekstra ut av lunsj eller til kvelds❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg