Burger med en tvist i asiatiske smaker💛

Burger i asiatiske smaker: 

500 gr karbonadedeig tilsettes:

1 ts salt

1 ts pepper

1 ss revet frisk ingefær

1 neve frisk hakket koriander

chiliflak og litt soyasaus. 

Grill el stek. 

Dressing :

3 ss cremefraiche

1 ss shrirasha hot chilisaus

1 ss majones og litt ketjhjap manis, smakes til. 

Legges i hjertesalat med paprikastrimler, rødløk( legges i vann i 15 min for mildere smak og krispy konsistens) og spirer etter valg, her mungobønnespirer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg