Etter en deilig tur i sommervarme i oktober, hele 19 grader tok vi en lettvin middag i dag. Hadde rester av deilig andebryst i kjøleskapet, sammen med salat, husets syltet løk, en dressing smelt sammen av lettrømme og dijonsennep ble dette en toppers avslutning på en toppers dag. Og ja, du får være med på turen via bilder under her.Vakre Løvenskiold Fossum alléIbsen Venstøp, Telemark museumVår firbeinte i Ibsens hageIbsens VenstøpGjøksyreReaching for the for the skyLøvenskioldIbsens VenstøpHøst i sommervarme
3 kommentarer
Spennende. Gjøksyre har jeg ikke smakt siden barndommen, og det er lenge siden. Takk for tips 🙂
Nydelig og frisk til så mye, så koselig, det er ekstra hyggelig å gå tur når en finner spiselig på vegen😊🍂🍂
Åh, så utrolig herlig 🙂