Pasta med bresaola, ovnsbakte tomater og gremolata 🍴

 

 

 

Pasta, spinat, gremolata..💚

Pasta i Italienske smaker.

Her en  spagettirett som ble til etter skafferiet i heimen.

 

Spagetti Fjellheim💚

 

Del en tomat i skiver og ha på litt salt, pepper og olivenolje.

La den stå i ildfast form på 100 gr varmluft i ca 1/2 time.

 

Sprøstekt bresaola i skiver( parmaskinke, bacon el annen spekemat går fint)

 

Lag en gremolata.

Her hakket jeg en god neve persille, rev skall av 1 sitron og 1 fedd hvitløk.

 

Kok spagetti.

 

 

Surr 1 fedd hvitløk i olivenolje til litt gylden og ta den ut.

Tilsett 5 puter frossen spinat.

Saften av 1/2 sitron.

1 dl fløte og smak til med salt, pepper og muskatnøtt.

 

Vend spagettien inn i spinatblandingen med litt av kokevannet.

Dander med bresaola, gremolata, tomater og riv over parmesan.

 

En pastarett som vi garantert lager igjen.

Gøy å lage mat etter innfallsmetoden.

#pasta#bresaola#pasta#gremolata#blogg#middag

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg