Pasta, spinat, gremolata..💚
Pasta i Italienske smaker.
Her en spagettirett som ble til etter skafferiet i heimen.
Spagetti Fjellheim💚
Del en tomat i skiver og ha på litt salt, pepper og olivenolje.
La den stå i ildfast form på 100 gr varmluft i ca 1/2 time.
Sprøstekt bresaola i skiver( parmaskinke, bacon el annen spekemat går fint)
Lag en gremolata.
Her hakket jeg en god neve persille, rev skall av 1 sitron og 1 fedd hvitløk.
Kok spagetti.
Surr 1 fedd hvitløk i olivenolje til litt gylden og ta den ut.
Tilsett 5 puter frossen spinat.
Saften av 1/2 sitron.
1 dl fløte og smak til med salt, pepper og muskatnøtt.
Vend spagettien inn i spinatblandingen med litt av kokevannet.
Dander med bresaola, gremolata, tomater og riv over parmesan.
En pastarett som vi garantert lager igjen.
Gøy å lage mat etter innfallsmetoden.
#pasta#bresaola#pasta#gremolata#blogg#middag