Ovnsbakt blomkål med asiatiske smaker.

 

BLOMKÅL💚

 

En middag i asiatiske smaker, smaker på hytta☀️

 

Ovnsbakt blomkål.

Kålen ble delt i buketter, lagt i ildfastform og tilsatt olivenolje, salt og saften av litt lime. 

 

Stek på 170 gr i ca 1/2 time. 

 

Villtigerreker ble penslet med en blanding 

ketjhjap manis

soyasaus

riseddik

sesamolje

Sriracha, smak deg frem.

Grill el stek rekene.

 

Hadde på reddiker, gressløk og frisk koriander fra hagen, tilslutt ristede sesamfrø. 

Litt lime over gir ekstra frisket🌿💚🌿

#blomkål#villtigerreker#salat#middag#lunch

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg