Pai til hverdags eller fest, middag eller lunsj som smaker for små og store🥧

 

Paideig:

170 gr smør 

170 gr mel

Spe med vann til passe konsistens i foodprosessor, og forstek med bakepapir med bønner eller erter i, på ca 200 gr i 10 min. 

 

Legg i:

stekt kalkunbacon

rødløk

erter

vårløk

persille

 

Eggestand :

av 2 sammenrørte egg

1 beger cremefraiche 

revet parmesan, 

salt

pepper 

muskat

 

Ha eggestanden over.

 

Stek i ovn på 180 gr til gyllen. Dryss over persille og server.

 

Server gjerne med en frisk salat til.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg