Et tips til tilbehør til lam.
Lammecarré:
Beregn ca 250 gr kjøtt pr person.
Her er det nok til 4 personer.
Sek lammecarré sammen med charlottløk, urter( her bladpersille) i ca 3 min på hver side.
Etterstek i ovn på 150 gr i 12-15 min.
Kok inn panna med litt rødvin og som her husets soppsoya, el fond/soyasaus/ ferdigkjøpt soppsoya, juster med vann om nødvendig og sil av ved servering.
Lag grønnkålstuing:
Finhakk og kok 5-6 blader i 10-15 min
Sil den.
Ta vare på 2 dl av vannet.
Kok den inn med grønnkålsvannet og 2 dl fløte, smak til med, salt pepper, og muskatnøtt.
Potetpuré:
Kok ca 700 gr poteter og tilsett varm melk, salt, pepper litt meierismør og noen dråper trøffelolje, kjør den fin i blender el med stavmikser.
Servert med nærskogens kantareller stekt med litt hvitløk, persille, olivenolje og smør.
Dette ble ta hva du har i hus middag🍂❤️🍂