Lammecarré, grønnkålstuing og sopp fra nærskogen .

Et tips til tilbehør til lam.

 

Lammecarré: 

Beregn ca 250 gr kjøtt pr person.

Her er det nok til 4 personer.

 

Sek lammecarré sammen med charlottløk, urter( her bladpersille) i ca 3 min på hver side. 

 

Etterstek i ovn på 150 gr i 12-15 min. 

 

Kok inn panna med litt rødvin og som her husets  soppsoya, el fond/soyasaus/ ferdigkjøpt soppsoya, juster med vann om nødvendig og sil av ved servering. 

 

Lag grønnkålstuing:

Finhakk og kok 5-6 blader i 10-15 min

Sil den.

Ta vare på 2 dl av vannet. 

Kok den inn med grønnkålsvannet og 2 dl fløte, smak til med, salt pepper, og muskatnøtt. 

 

Potetpuré:

Kok ca 700 gr poteter og tilsett varm melk, salt, pepper litt meierismør og noen dråper trøffelolje, kjør den fin i blender el med stavmikser.

 

Servert med nærskogens kantareller stekt med litt hvitløk, persille, olivenolje og smør.

 

Dette ble ta hva du har i hus middag🍂❤️🍂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg