Grønsaksgryte og couscous med smak av Afrika:
Surr:
1 løk
3 fedd hvitløk
2 cm frisk ingefær i god olivenolje
Tilsett 1 aubergine og
squash delt i treninger
1 boks hermetiske tomater
Ha i en blanding av:
1-2 ts malt cumin
koriander
paprikapulver
chilipulver
kanel
karrykrydder.
Bland krydderet godt inn og tilsett herm tomater, fyll halve den tomme tomatboksen med vann og ha over i gryten.
La den putre i ca 1/2 time og smak til med salt og pepper.
Couscous :
Grønnsaksbuljong
cashewnøtter
2 -3 ss rosiner
sitronsaft av 1/2 sitron
Kok opp buljong og tilsett couscous i en kjele.
Sett kjelen til side, når couscousen er klar tilsettes cashewnøtter, rosiner og sitronsaft.
PS: følg pakkens anvisning i forhold til porsjonering.
0 kommentarer