Lammestekrestene fra fryseren ble gryte a’la Mexikansk
Varm olje i en gryte, knus koriander/ cumin/sennepsfrø og varm det i oljen.
Ha i:
1 finhakket rødløk
3 fedd hvitløk
1 finhakket gulrot
1 skive sellerirot
Tilsett 1 boks tomater, et par never fullkornsris.
Når risen begynner å bli myk tilsettes:
1 boks tomatbønner
litt kalvefond
soyasaus
pepper
kajennepepper og
paprikapulver.
Ha i lammestekrestene.
La det småputre, smak til med salt og server med baguette gratinerte med cheddar.
Dryss over persille el koriander.
Tok det jeg hadde, godt, varmende, sundt, kjapt og billig.
Og det sterke krydderet kan tilsettes etterpå for en barnevennlig gryte.
2 kommentarer
Nam nam, dette så deilig ut 🙂
Tusen takk Victoria, så koselig å høre❤️