En litt anderledes omelett som er super til restefest.
Frittata:
Surr løk
hvitløk
paprika
champinjong
soltørkede tomater
og som her, kyllinglår( dette var rester) i olje i panne som kan gå inn i stekeovn, el har lokk.
Her brukte jeg avlang scanpan på gassbluss.
Lag eggestand av:
4 egg
4 ss vann
1 boks ricotta
1 dl reven parmesan
friskhakket dill, el urter etter smak og det du har.
Hell standen over pannen og sett på lokk, el stek i ovn på 180 gr til den har akkurat stivnet.
Server med salat el godt brød☀️
4 kommentarer
Sånt blir godt også! Kaller det ofte bondeomelett, jeg, når jeg tar det jeg har 🙂 Veldig fin måte å bruke opp rester på!
Så enig, og ja her er det brukt rester, lagde bondeomelett til lunsj i dag, men uten ricotta😊Så har vi jo tortilla med poteter i form av Spansk omelett, og den fine kremede Franske. Omelett er fest😃☀️
Ser jo kjempe godt ut! 🙂
Egg er kjekt til mye og mangt, tusen hjertelig💗