Surmelksfromasj:
5 dl kefir,
4 ss sukker røres.
Så tilsettes en pose pistasjenøtter
en god neve rosiner og 1 ts vaniljesukker.
Så skal 6 gelatinplater legges i bløt i ca 7 min, vries og løses opp 1/2 dl kokende vann.
Avkjøl gelantinen litt og tilsett den i melkeblandingen i en tynn stråle.
Ha så i 2 dl pisket krem, bland inn og hell i en bolle el rundform. Bank ut litt av luftboblene ved å løfte opp og ned mot bordet el benken.
Settes kaldt i 4-5 timer!
Nydelig dessert, som kan varieres, du kan fint bruke agar i stedet for gelatin, sløyfe nøtter, bruke sitronsaft og revet skall av sitron. Du velger❤️
2 kommentarer
Ser helt nyyydelig ut! 😀
En deilig og lettlaget dessert, og tusen takk, valgte disse nøttene da vi digger disse😊