Deilig surmelksfromasj ☀️

Surmelksfromasj: 

5 dl kefir,

4 ss sukker røres. 

Så tilsettes en pose pistasjenøtter

en god neve rosiner og 1 ts vaniljesukker. 

 

Så skal 6 gelatinplater legges i bløt i ca 7 min, vries og løses opp 1/2 dl kokende vann. 

Avkjøl gelantinen litt og tilsett den i melkeblandingen i en tynn stråle. 

Ha så i 2 dl pisket krem, bland inn og hell i en bolle el rundform. Bank ut litt av luftboblene ved å løfte opp og ned mot bordet el benken. 

Settes kaldt i 4-5 timer! 

 

Nydelig dessert, som kan varieres, du kan fint bruke agar i stedet for gelatin, sløyfe nøtter, bruke sitronsaft og revet skall av sitron. Du velger❤️

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg