Heimens rødkål❤️

 

Her er husets rødkål, det hører med til vår julemiddag.

Her har vi spist gås de siste 15 årene sammen med hjemmelagde  julekjøttkaker, lammepølser og så bytter vi på å ha viltpølser el andepølser.

 

Rødkål :

Smelter ned rødløk i andefett, ( ribbefett, smør og gåsefett etter hva en har, og vil).

Tilsetter rødkål, eple, litt kraft av and el buljong/ fond, honning el lønnesirup, rødvinseddikk, viktig å ha m eddiken fra starten, for å bevare den friske fargen.

Småkok i ca 1 time og smak til med salt, mer sødme og syrlighet tilslutt.

Tilsett gjerne ande/ gåse el ribbefett ved servering.

Vakumerer og fryser ned i porsjoner, holder seg lenge i fryseren.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg