Kjøtt i mørket, sosekjøtt, småsteik…Tips til en enkel og kraftig god gryte.

Sosekjøtt, kjøtt i mørke

 

Sosekjøtt, kjøtt i mørke, småsteik…kjært barn har mange navn.

Her er en versjon. 

 

Stek bankekjøtt skåret i ca 1 cm tykke skiver brune i godt smør.

Tilsett 2 løk oppskåret i litt tykke ringer. 

 

Dryss over 3-4 ss mel. 

Bland melet godt inn og hell på 7 dl oksekraft, ha i en kvast timian og putre til kjøttet er mørt, ca 1 time. 

 

Smak til med soyasaus og pepper. 

Bruk tilbehør etter smak💚

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg