Bønnegryte med aubergine i herlige smaker💚

 

 

Etter en tur i frisk vind slang jeg sammen en vintergrønn gryte

 

Her surret jeg:

1 hakket løk

3 fedd knust hvitløk 

1 aubergine i god olivenolje. 

 

Tilsatte så:

 3 ts tomatpure

1 boks hermetiske tomater

1 ts cayennepepper og 3 dl kraft fra store kastanje/hestebønner som ble bløtlagt igår og kokt i oksekraft med løk, hvitløk og laurbærblad på formiddagen i dag. 

 

Så hadde jeg i bønner, persille og revet parmesan

Smakte til med salt og pepper, ferdig. 

 

Nå var det bare å fryse ned bønnene.

Bytter en ut oksekraft med grønnsakskraft el soyasaus blir den rein veggis💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg