Fra hage til bord🌿💚🌿
Noen steder er skvallerkålen dukket opp, da er det tid for deilig suppe.
Suppe:
2 sjalottløk
4 poteter
1 kvast løpstikke
3-4 dl skvallerkål
1/2 presset sitron
2 dl fløte( kan sløyfes)
8 dl kraft av høne, grønnsaker el det du måtte ønske.
Surr løken i litt olivenolje og smør
tilsett i potetbiter og ha kraften eller buljong.
Kok til potetene er møre og tilsett sitronsaft, skavallerkål og løpstikke de siste 5-7 minuttene.
Kjør den fin med stavmixer el i blender.
Sett den tilbake på plata og kok inn med ca 2 dl fløte.
Smak til med salt og pepper og event mer sitron.
Her er den garnert med gressløk, gressløkblomster og litt deilig trøffelolje.
Revet parmesan er også nydelig på.
0 kommentarer