Suppe, fra hage til bord med urter og skvallerkål 💚

Fra hage til bord🌿💚🌿

Noen steder er skvallerkålen dukket opp, da er det tid for deilig suppe.

Suppe:

2 sjalottløk 

4 poteter

1 kvast løpstikke

3-4 dl skvallerkål

1/2 presset sitron

2 dl fløte( kan sløyfes) 

8 dl kraft av høne, grønnsaker el det du måtte ønske. 

Surr løken i litt olivenolje og smør 

tilsett i potetbiter og ha kraften eller buljong. 

Kok til potetene er møre og tilsett sitronsaft, skavallerkål og løpstikke de siste 5-7 minuttene. 

Kjør den fin med stavmixer el i blender. 

Sett den tilbake på plata og kok inn med ca 2 dl fløte.

Smak til med salt og pepper og event mer sitron.

Her er den garnert med gressløk, gressløkblomster og litt deilig trøffelolje.

Revet parmesan er også nydelig på.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg