Hjemmelagde pølsebrød tar pølsefesten et hakk opp.

 

 

 

Pølsebrød:

300 gr speltmel

100 gram sammalt spelt

1/2 pakke tørrgjær

1 ts salt

1 ss sukker, gjerne  kokosblomstsukker

1 1/2 dl vann

1 1/2 dl matfløte

4 ss olivenolje

1 egg til pensling

sesamfrø.

 

Bland alle de tørre ingridiensene, unntatt den sammalte spelten og spe med det våte.

Tilsett så litt og litt sammalt til en fin myk konsistens.

Hev i 1 t.

Rull ut 14 pølser, trykk de flate m en bred kniv.

Etterhev i 3 kvarter.

Pensle og dryss på frø.

Stek i ovn på 220 gr i ca 10 min

 

Her med hjemmelagde pølser og sursøte granskudd💚

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg