Villreker og spinat dyppet i en røre av:
4 dl speltmel
1 dl maizena
1 ts salt
1 ts cayennepepper( valgfritt), spedd med iskald øl el sodavann el begge deler til en “pannekakerøre” med lit klumper i.
Tilsett isbiter og friter i olje, jomfruolje av oliven el solsikke, rapsolje.
Lagde dippsaus a’ la Ponzusaus av:
1 hakket chili
2 ss revet ingefær
1 fedd hvitløk
1/2 dl kethjap manis
1/2 dl soyasaus
limejucie av en lime
2 ts sesamolje
1 god neve frisk koriander og litt hot chilisaus.
Juster og smak til med event litt vann.
Varierer litt i forhold til hva vi har ved siden av.
Servert med strimlede neper og reddikker lagt i limejucie, salt og pepper, og jasminris.
#argentinskevillreker#villreker#ponzusaus#spinat#tempura#middagstips
3 kommentarer
Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made.
I have subscribed to your RSS which must do the trick!
Have a great day! http://forum.republicmotorsports.in//30411/vaio-vpcs111fm-laptop-computer-intel-processor-evaluation
Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m
wondering how I might be notified whenever a new post has been made.
I have subscribed to your RSS which must do
the trick! Have a great day! http://forum.republicmotorsports.in//30411/vaio-vpcs111fm-laptop-computer-intel-processor-evaluation
Thank you so much, how very nice. The best way to follow are trogh my Fb site Matvalører.😊You find the fb button under the frontpicture on my blogg😊