Blomkål med reker og grønn hvit saus💚

 

Blomkål til begjær.

En enkel og god rett som er topp i en travel hverdag.

Kok opp vann med litt salt og trekk blomkål til den er passe mør.

Beregn 1/2 -1 blomkål til hver.

Lag hvitsaus av:

4 ss smør

1 hakket vårløk

3 ss mel, gjerne spelt

Smelt smør, surr vårløk og ha i mel.

Spe med ca 7 dl melk, her skummet.

Smak til med salt, pepper og muskatnøtt.

Forvell grønnkål, vi hadde i hagen som må nytes, og ha i sausen.

Du kan også bruke spinat.

Ha i litt reker.

Legg opp blomkål, så saus, i en dyp tallerken.

Topp med reker, frisk vårløk og nyt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg