Det hender en må improvisere.
Siden vi var tomme for brød da vi kom hjem fra hyttetur måtte jeg slenge sammen noe som var raskt å steke dagen etter.
Dette er slump, og sånn ble det til.
Ha 7 dl kaldt vann i en bakebolle.
Tilsett finmalt spelt
Havregryn
Linfrø
Oppblødt quinoafrø el sesam, solsikkefrø…
1/2 ts tørrgjær
1/2 ts salt
Spe først med mel til en grøtkonsistens, spe med resten og rør til en litt tykkere grøt a’la havregrøt.
Hev, helst i min 10 timer.
Legg de på ovnsbrett med bakepapir. Bruk 2 ss og legge de på med.
Stek i forvarmet ovn på 230 gr i ca 15 min.
Jeg la et klede over mens de avkjølte seg, det for å få en myk og seig konsistens, og fordi jeg ikke er så gla i at de er harde utenpå.
2 kommentarer
Hei! Dette vil jeg bake, takk skal du ha!
Så hyggelig, takk for koselig tilbakemelding 🍃🌺🍃