Mitt skip, endivie, er lastet med:
Til 10 endivieblader:
2 dl cremefraiche
4 ss gorgonzola
Bland godt sammen.
Legg på:
2 ts fikenmarmelade
2-3 ts granateplekjærner
Hakkede ristede valnøtter på hver båt.
Gressløk el vårløk tilslutt.
Deilig som forrett, appetittvekker, siderett, mellomrett.
Ekstra godt med litt sprudlevann til, det kan gjerne være rabarbrasaft med kullsyreholdig vann…
Prosecco er nydelig…
Sensommermat der vi strekker sommeren ekstra lenge kanskje?
Disse lagde jeg med vår ene nå voksne pode på hytta, han har også tatt bildene.
Lykke å lage mat sammen.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
Endivier el sikori inneholder mye av det viktige vitamin K, som er viktig for normal blodlevring og beinbygning❤️
0 kommentarer