Husets burger erstatter definitivt takeaway🍔

Husets “takeawayburger” fra kjøkkenet

Karbonadeig blandet med:

2 ss shrirasha

1/2 ts salt 

1 ts pepper

1 ts malt fennikel 

1 ts røkt paprikapulver

1/2 ts løkpulver

3 ss finraspet løk

Hjemmelagd majones av 

2 eggeplommer

1 ts dijonsennep

1 ts eplecidereddik og kajennepepper

Ha ingridiensene i beholder til stavmixer, sett i mikseren og hell over 2 dl nøytral olje tilsett litt salt og gjerne urter. 

Stekte revet cheddar og vanlig norvegia i ovn på bakepapir lagt på med skje i ovnen på 200 gr til gyllent.

La på stekt baconisert oksekjøtt, rå løk som jeg la i kaldt vann i ca 10 min for en krisp konsistens og mildere smak, hjertesalat og mungospirer fra kjøkkenbenken.

Burgerbrødene her er grove ferdigkjøpte.

Det er lov å kjøpe noe ferdig innimellom 😃

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg