Husets “takeawayburger” fra kjøkkenet
Karbonadeig blandet med:
2 ss shrirasha
1/2 ts salt
1 ts pepper
1 ts malt fennikel
1 ts røkt paprikapulver
1/2 ts løkpulver
3 ss finraspet løk
Hjemmelagd majones av
2 eggeplommer
1 ts dijonsennep
1 ts eplecidereddik og kajennepepper
Ha ingridiensene i beholder til stavmixer, sett i mikseren og hell over 2 dl nøytral olje tilsett litt salt og gjerne urter.
Stekte revet cheddar og vanlig norvegia i ovn på bakepapir lagt på med skje i ovnen på 200 gr til gyllent.
La på stekt baconisert oksekjøtt, rå løk som jeg la i kaldt vann i ca 10 min for en krisp konsistens og mildere smak, hjertesalat og mungospirer fra kjøkkenbenken.
Burgerbrødene her er grove ferdigkjøpte.
Det er lov å kjøpe noe ferdig innimellom
0 kommentarer