Kalkunfilet med deilig rosettkål 🍃🍃🍃

Kalkunfilet med rosettkål.

Oppskriften er fra 2016

Kalkunfileten ble  banket, vendt i mel, salt og pepper, stekt med hvitløk og fått en klunk hvitvin.

Poteter ble presset etter koking med potetpresse og servert med sjy fra hvitvinen i panna over.

I forgrunnen: flowersprout, som har fått det klingende norske navnet: rosettkål, er ganske nytt i Norge.

En krysning mellom rosenkål og grønnkål jeg blancherte og sprøstekte i gåsefett med et dryss flaksalt over.

Håper den er kommet for å bli, den var nyyydelig🍃💚🍃

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg