Kveite med sennepssaus og deilig tilbehør🐟

Kveitekos, smørdampet romanesco, stekt aromasopp og spinat, hvitsaus/senneps/løksaus.

Lag hvitsaus ved å smelte 3-4 ss smør

tilsett:

1 finhakket charlottløk og 2-3 ss mel.

Spe med  5 dl melk og kok ut melsmaken.

Tilsett litt  2 dl fløte og dijonsennep, smak til med salt og pepper.

Kveita ble bakt i ovn med litt:

Olivenolje

Limesaft

Salt

Pepper

Estragon

Inn i ovnen på 180 grader i ca 15 min 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg