Lammebog, langtidsstekt i leirgryte 🧡

Lammebog, kanskje min favoritt av stykningsdel på lammet.

Fantastisk saftig og smakfullt.

Salte og pepre og brun kjøttet i litt olivenolje og godt smør.

Legg det over løk, hvitløk, laurbærblad og vann som dekker det grønne i en leirgryte el annet ildfast, gryte…

La det kose seg på 150 gr i ca to timer før du tar gryta ut og heller av kraften til saus.

Legg i poteter, gulrøtter, sellerirot, kålrot og persillerot.

Ha i en kvast urter etter valg.

Du velger selv hvilke grønnsaker.

Stek videre til poteter og grønt er mørt.

La en superenkel saus

Ha kraften i kjele, tilsett dijonsennep og rømme, smak til med salt og sitron.
Jevn med maizena.

Legg opp og nyt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg