Pai, sommerlig med smak av Italia☀️

Pai, med smak av Italia

Solstuas pai med oliven, urter, ost og kalkunbacon.

Her fant jeg 3 plater butterdeig i fryseren på hytta.

La de til tining ved siden av hverandre på et bakepapir.

Lag fyll av:

3 egg

2 ss god olivenolje

1/2 dl vikingmelk

3 ss tomatpurè

2 ss hakket oregano, gressløk

4 ss  hakket basilikum

1 dl revet cheddar

1 dl revet parmesan

4 baconskiver i terninger, her av kalkun.

15-20 oliven

Kjevle deigen og forstek med bakepapir og bønner el erter i.

180 gr i ca 7 min

Ta den ut, ha i fyllet, legg på 15-20 oliven og stek videre til standen har stivnet og paien er gylden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg