Rugmelspanert seifilet i deilig tilbehør💚

En fisk er ikke en fisk.

Etter en koselig dag i Langesund i sjøluft og sjøsprøyt kom vi hjem med fersk seifilet.

Barndommens seibiff med løk er forbundet med glede.

Dette ble en vri med grønt tilbehør.

Ha litt salt og pepper på fileten.

Vend oppdelt filet i sammalt rugmel.

Stek i litt god olivenolje og godt smør.

 

Legg opp kokte poteter i skiver, en boks skylte salatbønner,

purre, kokt broccoli, fisken, stekt løk og urter.

Her dill og persille.

Lag vinaigrette av :

3 ts dijonsennep

saft av 1/2 sitron

2 dl olivenolje

Bland sennep og sitron og spe med oljen.

Du kan også søte den litt med honning, lønnesirup, sukker..

Legg opp som på bildet og nyt🐟

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg