Salmalaks teriyaki, fennikelsalat og stekt blomkål 🧡

Salmalaks i asiatiske smaker

Pensle laksen med Teriyaki og dryss på sesamfrø.

Stek på 200 gr i ca 12 min.

Stek blomkålbuketter i litt smør og peanøttolje.

Tilsett 1 fedd hvitløk og 1 ts revet ingefær.

Smak til med sesamolje, salt og pepper.

Lag en dressing til blomkålen av:

2 ss majones, her Hellmans

2 ss cremefraiche

1-2 ts Srirasha

Krispy fennikelsalat:

Del opp fennikel med mandolin el ostehøvel .

Sett i kaldt vann.

Hell over i dørslag/sikt

Ha over i bolle og bland inn sitron, olivenolje, flaksalt, vårløk, reddikker og koriander.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg