Superluftige rundstykker 🧡

 

Superluftige rundstykker

16-18 stk

Bland sammen:
11 dl speltmel el hvetemel
2 1/2 dl sammalt spelt el hvete, vi bruker spelt for det meste
2 ss linfrø

2 ss quinoa

1 ts salt
1 pose tørrgjær i en bakebolle/kjøkkenmaskin

Bland så:
6 dl lunkent vann
1-2 ss flytende honning
1 dl rapsolje
Bland det i det tørre.

Elt godt sammen i kjøkkenmaskin i ca 7 min

Sjekk at deigen blir litt mykere enn vanlig bolledeig.
Dryss mel over deigen
Hev i ca 40 min

Form forsiktig 2 brød med deigskrape/skjærer event kniv….og hender.
Del opp i avlange rundsykker.
Etterhev i 1 time
Stek på 225 gr i ca 10 min

Her ble det 18 stk deilige rundstykker

Takker Wenches kjøkken for disse 🥖

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg