Suppe av rester, grønnkål, linser, bønner…

 

Har en god kraft i fryseren, har en alltid en god start.

Her hadde vi rester av julens gåsemiddag også.

Grønnkål i hagen er også deilig å sanke av vinterstid🍃

 

Grønn vintersuppe Fjellheim:

1 ts malt cumin

1 ts koriander

1/2 ts kanel

1-2 ts cayennepepper

pepper

1 løk

2-3 fedd hvitløk

7 dl kraft, her hønsekraft, el bruk vann og buljong

1 boks linser

1 boks bønner, her borlottibønner

1 l hakket grønnkål

restekjøtt om du har

 

Surr løk og hvitløk. Ha i krydderet, du bestemmer styrken på cayennen selv.

Tilsett kraft og kål. La det småkoke i ca 20 min.

Ha i bønner, linser, og kjøttet. Bruk gjerne friske urter på suppen.

Denne metter 4 personer ca.

Nyt.

Vi har både grønnkål og rød grønnkål her,

Bruk den kålen du får tak i om du ikke dyrker selv.

Pass på at tilberedningstiden da varierer med type kål💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg