Suppe av rester, grønnkål, linser, bønner…

 

Har en god kraft i fryseren, har en alltid en god start.

Her hadde vi rester av julens gåsemiddag også.

Grønnkål i hagen er også deilig å sanke av vinterstid🍃

 

Grønn vintersuppe Fjellheim:

1 ts malt cumin

1 ts koriander

1/2 ts kanel

1-2 ts cayennepepper

pepper

1 løk

2-3 fedd hvitløk

7 dl kraft, her hønsekraft, el bruk vann og buljong

1 boks linser

1 boks bønner, her borlottibønner

1 l hakket grønnkål

restekjøtt om du har

 

Surr løk og hvitløk. Ha i krydderet, du bestemmer styrken på cayennen selv.

Tilsett kraft og kål. La det småkoke i ca 20 min.

Ha i bønner, linser, og kjøttet. Bruk gjerne friske urter på suppen.

Denne metter 4 personer ca.

Nyt.

Vi har både grønnkål og rød grønnkål her,

Bruk den kålen du får tak i om du ikke dyrker selv.

Pass på at tilberedningstiden da varierer med type kål💚

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg