Vår norske sjøkreps/ scampi, og tilbehør fra marken

Scampi, norsk sjøkreps💙

Her grillet vi råfryst scampi som jeg la på en seng av skvallerkål/svenskekål, melonkuler, balsamico og Himalayasalt.

På krepsen hadde jeg på smør laget av rømme kjørt i foodprosessor med salt, litt cajennepepper, og gressløk og kjørvel fra hagen.

Dette ble nydelige komboer, kos med alt som kan benyttes fra hage og natur😊🌿🌿

PS: Kjørte rømme i foodprosessor og silte vesken når det “skilte” seg og ble fast.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg