Rugmelspanert kalkunfilet med potetsalat

Rugmelspanerte kalkunfileter: bank fileter til ca 2 cm tykke, vend i rugmel og stek i panne med olivenolje, godt smør og et par hvitløksfedd. 

 

Potetsalat: lag en  vinaigrette av 1 eggeplomme, 1 ts sennep( dijon her),1 ss eplesidereddik, 1 god neve finhakket frisk estragon, spe med god olivenolje til litt tynnere enn majonestykkelse. Smak til med salt og pepper.

Bland kokte småpoteter med hjertesalat, gressløk el vårløk og  estragonvinaigrette.

 

Servert  med grillet tomat med blåmuggost på, her Børgefjell, en fast modnet blåmuggost med aske på av geitemelk fra Skånaliseter😊

Dette smaker, lover😉 #middag #mat #potetsalat#kalkun

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg