Pizza med skogens gleder:
Pizzabunn:
7 dl speltmel
3 1/2 dl vann
1/2 dl olivenolje
1 ts salt
25 gr tørrgjær
Bland alt det tørre og rør inn litt over lunkent vann og olivenolje.
Hev i ca 1 time.
Stek :
5 skiver bacon, her kalkunbacon
1/2 purre
2 sjalottløk
Ta det ut av pannen og stek sopp, her ble det traktkantarell og steinsopp.
Bruk litt smør og olivenolje til steking.
Smør ca 1 dl rømme utover pizzabunnen og legg på ingrediensene lagvis med ost.
Brukte lokalost fra Langesund ostemakeri her.
Cheddar, gulost el chevre går fint, ta det du vil.
Lag en dressing av:
1 dl rømme og 1 ss rognebærgelé som her, el bruk tyttebærsyltetøy.
Topp pizzaen med dressingen og nyt🍕🍕🍕
0 kommentarer