Pasta, den enkle og gode hverdagsfesten kanskje?

Kremet pasta med villtigerreker, litt hot og veldig godt.

 

Surr, 1/2 hakket løk,

litt rødløk

2 fedd hvitløk

1 chili

urter, her i form av bladpersille, basilikum, sitrontimian og salvie i god olivenolje. 

 

Ha over saften av 1/2 sitron, spe med fløte ( ca 2 dl). 

Ha i rekene og å de surre med til de er nesten klare, vend inn pasta, pluss litt av kokevannet. 

Smak til med pepper, event mer salt og litt cayennepepper. 

 

Slumpet her, og kan brukes med tigerreker, fisk, kylling el alene. Smak til med urter du har.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg